Akela Wilmans Horde (7 t/m 11 jaar) van Scouting Wartburg

wat zijn welpen

Jeugdleden uit de leeftijdscategorie 7 t/m 11 jaar worden bij Scouting Nederland welpen genoemd. Welpen komen samen in een horde en spelen in het thema van het Jungleboek, over het jongetje Mowgli dat bij dieren in de jungle opgroeide. De leidinggevenden dragen een naam van een van de karakters uit het Jungleboek verhaal. Bij Scouting Wartburg hebben we zoveel welpen dat we twee hordes hebben. Onze eerste welpenhorde is vernoemd naar een dierbare oud Akela en draagt de naam "Akela Wilmans Horde".

Let op: Momenteel heeft onze 1e welpenhorde geen plek meer voor nieuwe leden en ook onze wachtlijst is vol. We zullen hier op de website aangeven wanneer wij weer nieuwe welpen kunnen verwelkomen.

belangrijke gegevens

Naam:Akela Wilmans Horde
Leeftijdsgroep:7 t/m 11 jaar
Contributie:€ 43,50 per kwartaal of € 15,00 per maand
Opkomsttijd:zaterdag 14.00 - 16.00 uur
Locatie:clubhuis in het Vliegenbos
Contactpersoon:Cor van Rooijen (Akela)
Telefoonnummer:06-27891319
E-mailadres:zaterdagwelpen@scoutingwartburg.nl

activiteiten

De welpen van de Akela Wilmans Horde komen elke zaterdagmiddag bij elkaar in het clubhuis voor een opkomst. Het leidingteam organiseert voor de welpen allerlei leuke activiteiten in en rond het clubhuis en in het Vliegenbos. Ze doen spelletjes en werken aan insignes voor bepaalde vaardigheden. Daarnaast nemen de welpen deel aan regionale activiteiten zoals de zwemwedstrijden en zetten ze zich in met de collecte voor Jantje Beton of de verkoop van loten voor de Nationale Scouting Loterij. Ieder jaar gaan de welpen ook op zomerkamp, soms samen met de andere welpenhorde tegelijk.

leidingteam

Akela

Baloe

Raksha

Bagheera

mededelingen

fotoalbum

scouting nederland

  • Lees meer informatie over scouting in het algemeen en over alle leeftijdsgroepen en vrijwilligers op de website van Scouting Nederland www.scouting.nl.
  • Speciaal voor de welpen zelf heeft Scouting Nederland een mini-website met allerlei leuke activiteiten. Check de website www.scouting.nl/welpen.