Veteranen (27+ jaar) van Scouting Wartburg

wat zijn veteranen

Voor de loodsen (stamleden) houden wij een leeftijdsgrens aan van 16 t/m 27 jaar. Daarna kun je verder als leidinggevende of in een andere rol betrokken blijven bij onze scoutinggroep. Maar eenmaal een Wartburger, dan denken velen er niet aan om weg te gaan bij de groep. Daarom is er bij Scouting Wartburg het onderdeel veteranen, voor leden die bij ons met hun eigen subgroep activiteiten willen blijven ondernemen.

Bij Scouting Nederland is er voor leden vanaf 21 jaar de mogelijkheid om Plusscout te worden, dat zijn leden die geen vaste functie hebben binnen een scoutinggroep, maar wel lid zijn van Scouting. Deze scouts zijn leidinggevenden, helpen bij evenementen of zijn actief in het bestuur. Wil je je ook als vrijwilliger inzetten voor scouting in het algemeen? Kijk dan voor meer informatie op de website van Scouting Nederland.

Naam:Wartburg Veteranen
Leeftijdsgroep:vanaf 27 jaar
Contributie:€ 21,- per kwartaal of € 84,- per jaar
Opkomsttijd:zaterdag 20.30 - 23.00 uur (1x per maand)
Locatie:clubhuis in het Vliegenbos
Contactpersoon:Monique Plemper
E-mailadres:scoutingwartburg@gmail.com

De veteranen van Scouting Wartburg hebben geen echt vaste dagen voor een opkomst. De leden bepalen onderling wanneer en waar ze bij elkaar komen en wat er die keer op het programma staat. Dit kan varieren van gezellig bijpraten tot samen iets actiefs ondernemen.