Bevers (4 t/m 7 jaar) van Scouting Wartburg

wat zijn bevers

De jongste leden worden bij Scouting Nederland bevers genoemd. Ook bij de Wartburg hebben wij bevers als onderdeel van onze scoutinggroep. Wij hanteren voor dit speltak de leeftijdsgrens van 4 t/m 7 jaar. Bevers komen elke week samen, doen allerlei leuke activiteiten en spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia. Lijkt het je wat om ook lid te worden van de bevers? Neem dan contact op met de leiding om een keer te komen kijken. Als je een tijdje meedraait in de groep wordt je officieel geïnstalleerd tot bever. Je mag dan de rode bevertrui dragen en krijgt alle bijbehorende insignes en de groepsdas van Scouting Wartburg.

leiding voor bevers gezocht

posted on 13-04-2016 | leidingteam

• De beverleiding is op zoek naar versterking! Ben je 18 jaar (of ouder) en lijkt het je leuk om de uitdaging aan te gaan om met de bevers (tussen de 4 en 7 jaar) elke vrijdagavond van 18.00u tot 19.30u een creatieve en gezellige opkomst te houden? Of ken jij iemand die het leuk zal vinden om leiding te geven? We horen het erg graag! Stuur dan even een berichtje naar beverswartburg@gmail.com.

Naam:Bevers
Opkomsttijd:vrijdag 18.00 - 19.30 uur
Locatie:clubhuis in het Vliegenbos
Contactpersoon:Astrid Weijers
E-mailadres:beverswartburg@gmail.com

Het speltak de bevers houdt elke vrijdagavond een opkomst in het clubhuis. Het leidingteam bedenkt leuke activiteiten voor de leden en begeleidt hen daarbij. Op het programma staat bijvoorbeeld knutselen, sport en spel in het bos of clubhuis, maar de bevers kunnen ook insignes (badges) verdienen voor specifieke vaardigheden. Ieder jaar gaan de bevers een weekendje op kamp en logeren ze in het clubhuis. Tijdens dit weekend worden allerlei leuke spelletjes bedacht rond een bepaald thema.

leidingteam

Fleur Kleur
(Astrid)

Rozemarijn
(Yorrinda)

• Speciaal voor de bevers zelf heeft Scouting Nederland een mini-website met allerlei leuke activiteiten en spelletjes. Check de website www.scouting.nl/bevers.