Clubhuizen van Scouting Wartburg in Amsterdam-Noord

ons clubhuis in het vliegenbos

De Wartburggroep is gevestigd in het Vliegenbos te Amsterdam-Noord. Ons terrein is gelegen vooraan het bos naast de camping, gemakkelijk te bereiken door middel van het voetpad vanaf de Meeuwenlaan. Vanaf het Centraal Station is de Meeuwenlaan te bereiken met bus 32, reistijd is ongeveer 10 minuten. Op het terrein staan twee gebouwen waar onze jeugdleden en hun leidinggevenden elke week een opkomst houden. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten voor de hele groep gezamenlijk georganiseerd op onze locatie in het Vliegenbos. Ook maken kaderleden en het bestuur gebruik van de gebouwen voor vergaderingen.

• Locatie
    Scouting Wartburg
    Clubhuis Vliegenbos
    Meeuwenlaan 138b
    1022 AM Amsterdam-Noord

adanoboot bij schellingwoude

Onze zeeverkenners en loodsen maken in het zomerseizoen gebruik van de Adanoboot. Dit is onze woonboot gelegen in een afwateringskanaal aan het IJ bij de Schellingwouderdijk, vlakbij de Oranje Sluizen. Bij de Adanoboot liggen ook onze lelievletten en sleepboot Hagar.

• Locatie
    Scouting Wartburg